Contact gegevens

Adres: Houtmarkt 62 – 7201 KM – ZUTPHEN

Telefoon: 0575 – 513580 – Email: info@volkshuis.nl

**RESERVERINGEN GRAAG TELEFONISCH AUB**

Waar zijn wij te vinden?

In het centrum van Zutphen zijn er 3 markten; de Zaadmarkt, de Houtmarkt en de Groenmarkt.

Wij zitten midden op de middelste (autovrije) Houtmarkt. Nummer 62, maar het is écht niet te missen.

Hoe zijn wij te bereiken?

De auto (betaald) parkeren op de Groenmarkt of de Zaadmarkt (vrij parkeren op zondag). Van daaruit is het maar en klein stukje lopen naar de Houtmarkt. Of op slechts 5-7 minuutjes lopen van het station.

Google Maps routebeschrijving klik ->  Naar het Volkshuis

Medewerkers aan het woord

“Ik ben sinds 2 december 2019 bij het volkshuis komen werken. Mijn werkzaamheden zijn in de keuken.  Er is altijd een leuke werk sfeer. En je mag altijd je zelf zijn.”

Lianne, Eefde

“Mijn naam is Marit en ik loop stage bij het Volkshuis. Ik sta in de keuken en doe daar leuke dingen zoals taarten bakken, frituren, broodjes klaarmaken voor de kok en nog veel meer. De kok maakt het broodje dan af. Het is altijd heel gezellig in de keuken. We werken wel heel hard maar we lachen er ook heel veel. Ik heb het erg naar mijn zin en ik hoop dat ik na mijn stage kan blijven werken bij het Volkshuis”

Marit, Volkshuis

“Ik loop stage bij het Volkshuis. Ik kende al iemand die hier werkte. Die zei dat het heel leuk was om hier te werken. Ik pas meer bij een restaurant dan bij een winkel. Ik voel me op mn gemak hier. Mensen accepteren je zoals je bent. De gasten en collega’s zijn erg aardig.
De bediening vind ik leuk, achter de bar ook maar dat is wat rustiger. Ik vind het fijn om met mensen te praten. Bekenden en familie komen ook langs om te eten, gezellig!
Volgend jaar is school klaar en wil ik blijven werken bij het Volkshuis”

Yade, Steenderen

“Hallo ik ben Julia. Ik werk hier bij Het Volkshuis omdat het super leuk is, je kan er veel leren, en het is allemaal variërend, bijvoorbeeld dat je keuken en bediening doet of een van beide. Ik vind het zelf heel leuk om beide te doen. Maar bediening is mijn favoriet. Ik heb hier leuke mensen leren kennen en na het werk doen we weleens leuke dingen, bijvoorbeeld een dagje uit. Je krijgt ook hele goede begeleiding als je die nodig hebt. Maar het is altijd bovendien heel gezellig met elkaar!!”

Julia, Baak

“Koken is mijn passie. Ik heb altijd gezegd: ik wil later koken. Ik vind het tof om hamburgers te bakken, taarten te maken en broodjes te maken. Als ik de hele dag moest bakken zou ik dat niet erg vinden, zo fantastisch vind ik het. Bij het Volkshuis werk ik met gezellige en aardige collega’s. Ook op straat herkennen mensen me van het Volkshuis, zo mooi!”

Aschwin, Zutphen

MEER OVER HET VOLKSHUIS