Project Description

DAT WIL TOCH IEDEREEN

Voor in de keuken én voor in de bediening hebben we plek voor medewerkers

Arbeidsmatige Dagbesteding

Hebben we vacatures? En heb je interesse om in het prachtige Volkshuis te werken én ons mooie vak te leren? En ben je in het bezit van een indicatie dagbesteding?

Neem dan contact met ons op! Bel of mail ons. Je mag dat natuurlijk ook je begeleider of ouders laten doen 😉

Vervolgens nemen wij contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen, om elkaar te leren kennen. En mocht dit tot een match leiden dan gaan we zo snel mogelijk alles regelen om lekker aan de slag te gaan. Leuk toch….wij hebben er al zin in!

Vacature vrijwilliger

Met enige regelmaat kunnen we voor de weekenden best een afwashulp/ keukenhulp gebruiken die zijn/haar diensten vrijwillig aanbiedt. Uiteraard dien je enige affiniteit te hebben met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar aangezien het om weekendwerk gaat, ook zeker affiniteit met de horeca. Mocht je interesse hiervoor hebben en op deze wijze een positieve bijdrage willen doen aan Stichting het Volkshuis, dan kun je altijd even contact opnemen met de bedrijfsleider van het Volkshuis.

Vacature voor regulier werk

Op dit moment hebben wij geen vacatures voor reguliere (vaste) medewerkers en weekendkrachten. Wij adviseren je om het Volkshuis op facebook te volgen. Daar zullen in eerste instantie deze vacatures verschijnen.

MEER OVER HET VOLKSHUIS